ПРАГМАТИКАТА ПРАГМАТИЧНА - ДЕЛО НА ВСЕКИ Въпреки ограничените си правомощия служебното

...
ПРАГМАТИКАТА ПРАГМАТИЧНА - ДЕЛО НА ВСЕКИ Въпреки ограничените си правомощия служебното
Коментари Харесай

Здравна и правосъдна реформа - маските на очите!

ПРАГМАТИКАТА ПРАГМАТИЧНА - ДЕЛО НА ВСЕКИ
Въпреки лимитираните си пълномощия служебното държавно управление под палката на Румен Радев още веднъж сподели, че когато политиците мислят за добруването на народа, постоянно намират метод да се обединят в интерес на обществото. По предписание на Румен Радев започва правосъдна и здравна промяна с едно общо гениално решение: маските към този момент ще се носят на очите и по този начин хората хем ще носят маски, хем няма да си запушват устата, хем всички ще сме като Темида и справедливостта най-сетне ще спечелва. 
На президента концепцията му хрумнала, до момента в който разглеждал албумче със фотоси на Бойко Борисов, Делян Пеевски, Елеонора Митрофанова и други положителни същества. Същевременно мислел и за това, че народът се изтезава с новите-стари мерски против коронавирусната пандемия - чудел се по какъв начин да направи по този начин, че хем да защищити народа от новата вълна на болестта, хем да не се задушават хората зад маските. То и самият вирус към този момент не е толкоз гибелен, но въпреки всичко инфектираните порастват, недоволните от ограниченията също. Той се загледал в фотографията на Борисов, който си поставя маска на очите - и ненадейно в главата му се появил информативен облак с вярното решение - маските да се поставят по борисовски и по темидски. Така никой няма да се задушава от ограниченията, в същото време всички ще сме богини на справедливостта и даже можем да си оправим връзките с прокуратурата. 
Затова Радев вдигнал телефона, вдигнал пестник и се обадил на премиера да му спусне задачата. 
" Маските не са, с цел да мълчат хората! " - популизирал решението си главнокомандващият Кавалер на зеления чорап. 
В настоящия служебен интервал Радев към този момент е обединител и търси мостове към старите си врагове, с които дружно да помогне на България в страховитите рецесии - политическа, газова, икономическа, както и рецесията на полезностите, която е донейде забравена, само че не по-малко свирепа.
Маските на очите защищават хората и от прекалено любознание, а както знаем любознанието убива котката, любознанието убива и падащите бабички-столетници.
 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР